Aardappel handel Van Colen neemt zijn zijn eerste voertuig van zijn bestelling in dienst.

Van Colen 4257 Rosoux-Crenwick (Berloz) Rue des Combattants 44 Versterkt zijn wagenpark met nog een Iveco Daily 70C18 automaat met koel inbouw. Wij danken het bestuur voor het vertrouwen in Iveco en in garage Vanvuchelen.

Lees meer

AS Dakwerken gaat voor een Iveco Daily 72C18A8

AS Dakwerken neemt deze prachtige Iveco Daily in dienst. AS Dakwerken in Diepenbeek met adres ROOIERHEIDE 66. Uw specialist voor dakwerken. Wij danken de heer Allard voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen en wensen hem veel werkplezier met zijn nieuwe Iveco Daily.

Lees meer

Iveco Daily bestelwagen voor VDW interieurbouw

VDW Interieurbouw neemt zijn nieuwe Iveco Daily 35S18 Automaat in dienst. Wij wensen hun veel werkplezier en danken voor het vertrouwen.

Lees meer

Iveco Daily met koel / vries opbouw

Koel transport Smits Sjoerd neemt zijn 4e Iveco Daily 35S16 met koel / vries opbouw in dienst. Wij bedanken de heer Sjoerd voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Iveco Daily 35S18D voor TNO uit Blegny.

T.N.O uit Blégny versterkt zijn wagenpark met de uitstekende keuze Iveco Daily 35S18D met open laadbak. Wij wensen www.transportnixolivier.com veel werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Lees meer

De Vlaamse waterweg nv versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily .

De Vlaamse waterweg nv versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily Dubbel cabine uitgerust met een 3 zijdenkipper. Wij wensen hen dan ook veel werk vreugde met hun uitstekende keuze , Iveco Daily 35C15D.

Lees meer

Has Food et Horica

Has Food en Horica uit Brussel gaat voor een snelle levering en kiest voor een Iveco Daily 35S16A8 met koelkast uitgerust. Wij danken de firma voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

De Ploeg VZW uit Sint Truiden neemt Iveco Daily Natural Power in dienst.

De Ploeg neemt deze milieu vriendelijke bestelwagen in dienst en is uitgerust met 6 zitplaatsen . Wij Danken De Ploeg voor het vertrouwen in Iveco en in garage Vanvuchelen.

Lees meer

Tuinaanleg Rummens Tom kiest voor een Iveco Daily 35S15.

Tuinaanleg Rummens Tom heeft gekozen voor een Iveco Daily 35S15 met materiaalkoffer en open laadbak . Wij wensen Tom veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst en danken hem voor zijn vertrouwen in Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Smids Sjoerd uit Berlaar versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily 35S16A met koelkoffer.

Lees meer

Reekmans Varandabouw uit Alken neemt zijn derde Iveco Daily in dienst.

Reekmans versterkt zijn wagenpark met nog een derde Iveco Daily 35S18A8V. Wij danken Reekmans voor het vertrouwen in Iveco en onze werkplaats.

Lees meer

Voor een Mercedes personenwagen moet u bij Garage Vanvuchelen zijn.

Bent u op zoek naar een tweedehands personenwagen met weinig kilometers en een betrouwbare dienst na verkoop ? dan moet u bij Garage Vanvuchelen zeker eens langs gaan. Misschien hebben wij wel staan wat u zoekt of kunnen wij voor u zoeken.

Lees meer

Agro Wauters kiest voor een Iveco Daily met openlaadbak.

Agro Wauters neemt een Iveco Daily 50C18 met open laadbak in dienst.

Lees meer

Roletec Tienen

Roletec uit Tienen neemt een prachtige Iveco Eurocargo ML150E28/P in dienst .

Lees meer

FP Renovatie uit hasselt

FP Renovatie uit Hasselt neemt van af deze week een prachtige Iveco Daily 35S16 Automaat bestelwagen in dienst. Wij wensen hen alvast veel rij plezier.

Lees meer

Hayen bouw bvba Zoutleeuw

Hayen bvba uit zoutleeuw gaat na 17 jaar en 220.000 zijn oude Iveco Daily 40C13D vervangen door ! wat dacht je ? terug door een Iveco Daily 50C18 met materiaal koffer en 3 Zijden kipper.

Lees meer

Opendeurdagen 2017

Welkom op zondag 16 en maandag 17 april. Van 10u00 tot 17u00.

Lees meer

Bouwgroep C gaat voor 2 Iveco Daily's 35 - 160 V

Bouwgroep C uit Herk de Stad versterkt zijn wagenpark met 2 Iveco bestelwagens 35 - 160 V . www.bouwgroepc.be Wij wensen bouwgroep C veel succes met hun bedrijf en zijn er zeker van de de Iveco bestelwagens daar zeker zal bij helpen.

Lees meer

Carlos & zonen Beenhouwerij

Carlos & zonen heeft gekozen voor een Iveco Daily 35S16 met frigokas van bij garage Vanvuchelen.

Lees meer

Rijckmans NV vervangt zijn huidig wagenpark met 3 nieuwe Iveco Daily's.

www.rijckmans.be

Lees meer