Nog een Iveco voor ENTBROUXK TECHNICS BVBA

Entbrouxk Technics uit Herk De Stad neemt nog een Iveco Daily in dienst.

Lees meer

Dakwerken Royer neemt zijn nieuwe Iveco Daily in dienst

Wij wensen de Heer Royer veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst en danken hem voor het vertrouwen in Iveco en garage Vanvuchelen.

Lees meer

Dankowski David neemt een nieuwe Iveci Daily in dienst.

Dankowski David uit Tongeren neemt een nieuwe Iveco Daily 50C18AS8 met open laadbak in dienst. Wij wensen David veel werkplezier met zijn uitstekende keuze. Wij danken de heer Dankowski voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

VCB dakwerken neemt nieuwe Iveco Daily in dienst.

VCB dakwerken uit Rummen neemt een nieuwe Iveco Daily 35S18A8V in dienst. Wij Danken de heer Van Campenhout Bjorn voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Dakwerken Kris Delveau neemt nieuwe Iveco Daily bakwagen in dienst.

Deze maand zal dakwerken Kris Delveau zijn nieuwe Iveco Daily 35C18 in dienst nemen. Wij danken Kris alvast voor het vertrouwen in Iveco en garage Vanvuchelen.

Lees meer

APPELTANS - THIJS J.BVBA

Appeltans - Thijs , neemt na 14 jaar met zijn vorige Iveco Eurocargo te hebben gereden nu een nieuwe Iveco Eurocargo met diepvrieskoffer van Cold car in dienst. Wij danken de heer Appeltans voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Vandebos Alken , versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily met 3 zijdekipper.

Vandebos Algemene bouwonderneming NV

Lees meer

Borgs Steven Elektro neemt een nieuwe Iveco Daily 35S18A8V in dienst.

Elektriciteitswerken Borgs Bvba Borgs steve elektro bvba werd in 2003, na 12 jaren praktijkervaring op het gebied van algemene elektriciteits- en elektrowerken in woningbouw, industrie, winkels & horeca, opgestart door Steve Borgs. Algemene elektriciteitswerken Borgs bvba limburg Nu bijna 12 jaar later is Elektro Borgs bvba uitgegroeid tot een volwaardige Firma die instaat voor kwalitatieve plaatsing van hoogstaand materiaal voor zowel particulieren, handelszaken als bedrijven. Elektro Borgs bvba zijn gespecialiseerde vakmensen in het plaatsen van elektrische installaties, ventilatie & airco voor nieuwbouw en renovatie. Naast de standaard elektrische installatie verzorgen wij ook geautomatiseerde installaties, beter gekend als DOMOTICA. Ook voor verlichting & centrale stofzuigsystemen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen al onze werken dan ook met de grootste zorg en een vlekkeloze service. Voor meer informatie of een gedetailleerde gratis offerte over deze elektrowerken kan u ons steeds contacteren. Wij danken de Heer Borgs voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Aardappel handel Van Colen neemt zijn zijn eerste voertuig van zijn bestelling in dienst.

Van Colen 4257 Rosoux-Crenwick (Berloz) Rue des Combattants 44 Versterkt zijn wagenpark met nog een Iveco Daily 70C18 automaat met koel inbouw. Wij danken het bestuur voor het vertrouwen in Iveco en in garage Vanvuchelen.

Lees meer

AS Dakwerken gaat voor een Iveco Daily 72C18A8

AS Dakwerken neemt deze prachtige Iveco Daily in dienst. AS Dakwerken in Diepenbeek met adres ROOIERHEIDE 66. Uw specialist voor dakwerken. Wij danken de heer Allard voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen en wensen hem veel werkplezier met zijn nieuwe Iveco Daily.

Lees meer

Iveco Daily bestelwagen voor VDW interieurbouw

VDW Interieurbouw neemt zijn nieuwe Iveco Daily 35S18 Automaat in dienst. Wij wensen hun veel werkplezier en danken voor het vertrouwen.

Lees meer

Iveco Daily met koel / vries opbouw

Koel transport Smits Sjoerd neemt zijn 4e Iveco Daily 35S16 met koel / vries opbouw in dienst. Wij bedanken de heer Sjoerd voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

De Vlaamse waterweg nv versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily .

De Vlaamse waterweg nv versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily Dubbel cabine uitgerust met een 3 zijdenkipper. Wij wensen hen dan ook veel werk vreugde met hun uitstekende keuze , Iveco Daily 35C15D.

Lees meer

Has Food et Horica

Has Food en Horica uit Brussel gaat voor een snelle levering en kiest voor een Iveco Daily 35S16A8 met koelkast uitgerust. Wij danken de firma voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

De Ploeg VZW uit Sint Truiden neemt Iveco Daily Natural Power in dienst.

De Ploeg neemt deze milieu vriendelijke bestelwagen in dienst en is uitgerust met 6 zitplaatsen . Wij Danken De Ploeg voor het vertrouwen in Iveco en in garage Vanvuchelen.

Lees meer

Tuinaanleg Rummens Tom kiest voor een Iveco Daily 35S15.

Tuinaanleg Rummens Tom heeft gekozen voor een Iveco Daily 35S15 met materiaalkoffer en open laadbak . Wij wensen Tom veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst en danken hem voor zijn vertrouwen in Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Smids Sjoerd uit Berlaar versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily 35S16A met koelkoffer.

Lees meer

Reekmans Varandabouw uit Alken neemt zijn derde Iveco Daily in dienst.

Reekmans versterkt zijn wagenpark met nog een derde Iveco Daily 35S18A8V. Wij danken Reekmans voor het vertrouwen in Iveco en onze werkplaats.

Lees meer

Agro Wauters kiest voor een Iveco Daily met openlaadbak.

Agro Wauters neemt een Iveco Daily 50C18 met open laadbak in dienst.

Lees meer

Roletec Tienen

Roletec uit Tienen neemt een prachtige Iveco Eurocargo ML150E28/P in dienst .

Lees meer