Nog een Iveco voor ENTBROUXK TECHNICS BVBA

Entbrouxk Technics uit Herk De Stad neemt nog een Iveco Daily in dienst.

Lees meer

Iveco koelwagens

Nu uit stock leverbaar ! Iveco Daily bestelwagens met koel inbouw en Iveco Daily met koel opbouw. Deze wagens zijn direct leverbaar en te bezichtigen in onze toonzaal.

Lees meer

Update maatregelen Coronavirus

update maatregelen Coronavirus Om zowel uw gezondheid als die van ons personeel te kunnen garanderen, nemen ook wij passende maatregelen n.a.v. het coronavirus. Daarom hebben we besloten om onze werkzaamheden/activiteiten als volgt te managen : • Wij vragen een aantal van onze medewerkers om telewerk te doen. • Er zijn protocollen van kracht waar we medewerkers informeren over handhygiëne, ontsmetting en social distance. • Op zaterdag zijn wij gesloten. • VERKOOP: Het verkoopteam is vanaf heden enkel nog beschikbaar via telefoon of via email. 011/697972 of 0475/761609 luc@vanvuchelen.be Wij kunnen u via persoonlijk advies, foto’s of video’s verder begeleiden in het maken van de juiste keuze. • VERHUUR: Wenst u een Iveco Daily te huren. Geen probleem, neem telefonisch contact op en wij rijden de wagen voor u klaar. • AFHALINGEN/LEVERINGEN: Wanneer u een onderdelen en toebehoren komt ophalen of afzetten vragen wij u om slechts met één persoon binnen te komen. Gelieve voldoende afstand te houden (1.5 à 2 m) van onze medewerkers. • ONDERHOUD: Een wagen binnenbrengen voor onderhoud kan na telefonische afspraak. 011/697973 • DEPANNAGE/SERVICE: Tijdens de weekdagen kunnen depannages doorgaan, zowel ter plaatse als in ons atelier. Gelieve telefonisch een afspraak te maken. 011/697973 Intussen blijven we de situatie opvolgen en de maatregelen van onze overheid strikt toepassen, zodat we er samen alles aan doen om de verspreiding van dit virus te beperken. Groeten, Garage Vanvuchelen

Lees meer

Dakwerken Royer neemt zijn nieuwe Iveco Daily in dienst

Wij wensen de Heer Royer veel werkplezier met zijn nieuwe aanwinst en danken hem voor het vertrouwen in Iveco en garage Vanvuchelen.

Lees meer

Kwadro Sint Truiden neemt 2 Iveco Daily's in dienst.

KwadrO is met 20 vestigingen in Vlaanderen één van de marktleiders in de ramen- en deurenmarkt. KwadrO biedt maatwerk in 3 materialen: pvc, aluminium en hout. We werken met verschillende ervaren leveranciers, zodat we onze klanten altijd een raam op maat van hun wensen en budget kunnen aanbieden. KwadrO is een sterk merk, met focus op een doorgedreven kwaliteitsbewaking en in constante ontwikkeling. De ramen en deuren van KwadrO voldoen aan de strengste eisen van bouwheer én architect. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze ramen en deuren. Daarom geven we je graag tot 10 jaar garantie op ons uitgebreid assortiment. Kom langs bij KwadrO, onze vakmensen staan voor je klaar met hun deskundig advies.

Lees meer

Dutoit Snack uit moeskroen neemt een Iveco Daily 35S18A8V met koel/vries inbouw in dienst.

Wij danken de heer Dutoit voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen. Ook wensen wij veel werkplezier met de nieuwe Iveco Daily.

Lees meer

Dankowski David neemt een nieuwe Iveci Daily in dienst.

Dankowski David uit Tongeren neemt een nieuwe Iveco Daily 50C18AS8 met open laadbak in dienst. Wij wensen David veel werkplezier met zijn uitstekende keuze. Wij danken de heer Dankowski voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

VCB dakwerken neemt nieuwe Iveco Daily in dienst.

VCB dakwerken uit Rummen neemt een nieuwe Iveco Daily 35S18A8V in dienst. Wij Danken de heer Van Campenhout Bjorn voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Dakwerken Kris Delveau neemt nieuwe Iveco Daily bakwagen in dienst.

Deze maand zal dakwerken Kris Delveau zijn nieuwe Iveco Daily 35C18 in dienst nemen. Wij danken Kris alvast voor het vertrouwen in Iveco en garage Vanvuchelen.

Lees meer

APPELTANS - THIJS J.BVBA

Appeltans - Thijs , neemt na 14 jaar met zijn vorige Iveco Eurocargo te hebben gereden nu een nieuwe Iveco Eurocargo met diepvrieskoffer van Cold car in dienst. Wij danken de heer Appeltans voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

Vandebos Alken , versterkt zijn wagenpark met een Iveco Daily met 3 zijdekipper.

Vandebos Algemene bouwonderneming NV

Lees meer

Borgs Steven Elektro neemt een nieuwe Iveco Daily 35S18A8V in dienst.

Elektriciteitswerken Borgs Bvba Borgs steve elektro bvba werd in 2003, na 12 jaren praktijkervaring op het gebied van algemene elektriciteits- en elektrowerken in woningbouw, industrie, winkels & horeca, opgestart door Steve Borgs. Algemene elektriciteitswerken Borgs bvba limburg Nu bijna 12 jaar later is Elektro Borgs bvba uitgegroeid tot een volwaardige Firma die instaat voor kwalitatieve plaatsing van hoogstaand materiaal voor zowel particulieren, handelszaken als bedrijven. Elektro Borgs bvba zijn gespecialiseerde vakmensen in het plaatsen van elektrische installaties, ventilatie & airco voor nieuwbouw en renovatie. Naast de standaard elektrische installatie verzorgen wij ook geautomatiseerde installaties, beter gekend als DOMOTICA. Ook voor verlichting & centrale stofzuigsystemen kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen al onze werken dan ook met de grootste zorg en een vlekkeloze service. Voor meer informatie of een gedetailleerde gratis offerte over deze elektrowerken kan u ons steeds contacteren. Wij danken de Heer Borgs voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer

EMT Transport uit Borgloon neemt een Iveco Daily trekker in dienst

EMT Transport Tongersesteenweg 323 3840 Borgloon

Lees meer

Tuincenter Sampermans neemt een nieuwe Iveco Daily 40C18A8 in dienst.

Bloemen & Tuincentrum Sampermans, Diestersteenweg 7, 3850 Nieuwerkerken

Lees meer

HA Dakwerken uit Sint Truiden neemt een nieuwe Iveco Daily bestelwagen in dienst.

HA Dakwerken DRIEWILGENSTRAAT 15 Sint Truiden

Lees meer

Vranken Interieurbouw uit Nieuwerkerken neemt nog 2 Iveco Daily's in dienst

Van familiebedrijf tot algemeen bouwbedrijf, gespecialiseerd in verbouwingen met focus op interieur. De firma Vranken nv vond meer dan 65 jaar geleden zijn start in de gemeente Nieuwerkerken met grootvader Vranken. In 1980 werd de eenmanszaak omgevormd tot een NV. Sindsdien is het bedrijf vanuit een klassieke schrijnwerkerij gegroeid tot een algemeen bouwbedrijf, gespecialiseerd in verbouwingen waarin het interieuraspect en maatwerk-meubilair centraal staat. Diestersteenweg 182 3850 Nieuwerkerken T: +32 11 68 71 33

Lees meer

Aardappel handel Van Colen neemt zijn zijn eerste voertuig van zijn bestelling in dienst.

Van Colen 4257 Rosoux-Crenwick (Berloz) Rue des Combattants 44 Versterkt zijn wagenpark met nog een Iveco Daily 70C18 automaat met koel inbouw. Wij danken het bestuur voor het vertrouwen in Iveco en in garage Vanvuchelen.

Lees meer

AS Dakwerken gaat voor een Iveco Daily 72C18A8

AS Dakwerken neemt deze prachtige Iveco Daily in dienst. AS Dakwerken in Diepenbeek met adres ROOIERHEIDE 66. Uw specialist voor dakwerken. Wij danken de heer Allard voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen en wensen hem veel werkplezier met zijn nieuwe Iveco Daily.

Lees meer

Iveco Daily bestelwagen voor VDW interieurbouw

VDW Interieurbouw neemt zijn nieuwe Iveco Daily 35S18 Automaat in dienst. Wij wensen hun veel werkplezier en danken voor het vertrouwen.

Lees meer

Iveco Daily met koel / vries opbouw

Koel transport Smits Sjoerd neemt zijn 4e Iveco Daily 35S16 met koel / vries opbouw in dienst. Wij bedanken de heer Sjoerd voor het vertrouwen in Iveco en Garage Vanvuchelen.

Lees meer